Mor Menekşe Şirketler Grubu İşe Alım İlanı Duyurdu

İstanbul Beylikdüzü bölgesinde faaliyetlerini sürdüren ve genişleyen yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Mor Menekşe Şirketler Grubu, bünyesinde çalıştırmak üzere 50 bakım personeli istihdam edeceğini duyurdu. Şirketin alınacak personele sağlayacağı imkanlar açısından yarattığı avantaj kısa sürede yoğun ilgi gördü.

ÜCRETSİZ BARINMA İMKANI

Mor Menekşe Şirketler Grubu duyurduğu ilanda alınacak personellere ücretsiz barınma imkanı sunarak personelin elde edeceği geliri maksimize etmeyi hedefliyor. Barınma imkanı sayesinde ilana başvurmayı düşünen ancak uzak bölgelerde yaşadığı için emin olamayan adaylar da sunulan fırsata yoğun bir şekilde ilgi göstermeye başladı.

1 YILLIK GARANTİ

Şirket ayrıca işe alacağı personellere 1 yıllık sözleşme sunacak. Bu sayede personel de rahat bir şekilde kendisine sağlanan imkanlardan yararlanacak.

EĞİTİM VERİLECEK

Başvuracak personellerin en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Kabul alan personeller bir haftalık eğitimden sonra işbaşı yapabilecek.

BAKANLIK GÜVENCESİ

Mor Menekşe Şirketler Grubu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı, resmi ve sürekli denetlenen bir kuruluş olduğu göz önüne alındığında neredeyse bir kamu kuruluşu özellikleri gösteriyor. Bu bağlamda şirketin istihdam edeceği personellerin özlük hakları da bakanlık denetiminde ve güvencesinde olacak.

SEKTÖRDEKİ PERSONEL AÇIĞI!

Son yıllarda, özel eğitim akademisi alanında nitelikli bakım personeli bulma zorluğu, sektörün önemli bir sorunu haline gelmeye başladı. Özellikle deneyimli ve uzman bakım personelinin sayısının yetersiz olması, kurumları zorlarken, bu durum aynı zamanda mevcut personelin kazançlarının yükselmesine yol açtı. Bakım personeli açığını kapatmak amacıyla, özel eğitim akademileri, rekabetçi maaşlar ve cazip çalışma koşulları sunarak çalışması potansiyel kişileri çekmeye çalışmakta, bu da sektördeki kazançların genel olarak artmasına neden olmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Mor Menekşe Şirketler Grubu, başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle telefonlar arayıp kendilerini tanıtmalarını talep ediyor.

İLETİŞİM NUMARASI: 0554 379 05 16