Öz Kızına Cinsel İstismarda Bulunan Baba Suçüstü Yakalandı

Bursa’nın İnegöl İlçesinde tenha bir arazide araçta öz kızına cinsel istismarda bulunan Gökmen K. isimli şahıs jandarma ekipleri tarafında suçüstü yakalandı. 15 yalındaki kızın mahkeme öncesi ifade değiştirmesi ile serbest kalan baba, mahkemenin ifade değişikliğini şüpheli bulması ile tekrar tutuklandı.

JANDARMA TARAFINDAN SUÇÜSTÜ

Olay, İnegöl’de devriye gezen jandarma ekiplerinin boş bir alanda duran araçtan şüphelenerek kontrol etmesi ile ortaya çıktı. Jandarmanın araca yaklaşması ile baba ile kızı görmesi bir oldu. 44 yaşındaki Gökmen K. adlı şahıs kızı ile oral yolla ilişki kurarken yakalanınca hemen pantolonunu toplayıp görevlilere “Ben ne yaptım? Allah benim belamı versin komutanım. Bizi bırakın gidelim. Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak” diyerek yalvardığı öğrenildi.

PEDAGOG EŞİLİĞİNDE İFADE

İğrenç olaya müdahale eden jandarma ekipleri küçük kızı yetkililere teslim etti. Ardından pedagog eşliğinde ifadesi alınan kızın söyledikleri olayın ne kadar iğrenç olduğunu ortaya koydu. Küçük kız, babasının annesini ve evi terk edip başka kadınlara gideceğini söyleyerek kendisi ile ilişkiye girmesi için baskı yaptığını söyledi. Anne ve babasının ayrılmasını istemediğini belirten küçük kız babasının oral ilişki teklifini kabul ettiğini belirtti. Olayın ilk olmadığını ve daha önce de boş arazilere geldiğini anlatan kız sonunda yakalandıklarını belirtti.

KIZI İFADE DEĞİŞTİRDİ

Küçük kız daha sonra ifadesini değiştirerek babasının kendisine baskı yaptığını ve bu sebeple yalan ifade verdiğini belirterek Gökmen K. isimli şahsın tahliye edilmesini sağladı.

AVUKATTAN İĞRENÇ SAVUNMA: RIZASI VAR!

Son yapılan duruşmada suçlamaları reddeden babanın avukatı Sedat Gülen iğrenç bir savunma yaptı. Müvekkilinin suçsuz olduğunu belirten avukat Gülen “O gün müvekkilim fermuarını çekerken görüldüğü için bu suçlama ile karşı karşıya kalmıştır. Kızı, gerçeği daha sonra söyledi. Ayrıca böyle bir olayın olduğu düşünülürse, mağdurun 15 yaşından büyük ve rızasının olması dikkate alındığında suç oluşturmaz. Bu nedenle müvekkilimin beraatını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.”

JANDARMA GÖREVLİLERİ DEVREDE

Gökmen K. ve avukatı Sedat Gülen’in iğrenç savunmasının ardından olay günü suçüstü yapan jandarma görevlilerinin ifadeleri mahkeme seyrini değiştirdi. Durumu olduğu gibi anlatan jandarma görevlileri babanın kendilerini görünce fermuarını kapatıp pantolonunu çektiğini ve kızın kafasını geri kaldırdığını anlattı. Jandarma personelleri ayrıca kendilerine nasıl yalvardığını ve kızın olay yerinde kendilerine her şeyi anlattığını ifadelerinde belirttiler.

MAHKEME KIZI KORUMAYA ALDI

Mahkeme heyeti diğer tanıkları da dinledikten sonra açıkladığı kararda küçük kızın ifade değişikliğinin baskı altında olması sebebiyle şüpheli olduğuna kanaat getirdi ve 15 yaşındaki kız korumaya alındı. Buna mukabil baba Gökmen K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.